close x

Група “Сумська кулінарна сотня”, Суми

Розкажіть друзям:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Сушіння овочей для сухих борщей, збір сухофруктів, консервації.

1) Пункт прийому і видачі для сушіння овочів КП “Дрібнооптовій” по вул. Герасима Кондартьєва – перед Аграрним університетом праворуч.

Передавати овочі можна з 8 до 17:00 по буднях. Питати Ігоря Андрійовича або Любов Миколаївну. Отримувати овочі можна там же і в тому ж часовому діапазоні, попередньо повідомивши Валентині Сахно. Уже висушені овочі привозити Тетяні Рябоконь або якщо немає можливості привезти повідомляйте, ми заберемо.

Хто не готовий сушити на дому, але хоче взяти участь у процесі, можете передати в тимчасове користування комбайн / сушарку / вакууматор, будемо вдячні.

2) На базі Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного бізнесу (колишнє 12 училище, вул. Роменська, 96) для наших бійців готується смачне і корисне блюдо – квашена капуста.

Сам продукт: капусту і моркву можна завозити прямо в Центр. Координатор з прийому продуктів і готуванні – Юля Сєдих.

Контакти:
Юля Сєдих, тел. 095-203-68-63.
Валентина Сахно. Сторінка в facebook.
Татьяна Рябоконь. Сторінка в facebook.
Сторінка групи в facebook – facebook.com/armycook.

Інтерв’ю з Валентиною Сахно про волонтерський рух в Сумах

Сумська область

Залишити коментар