close x

Група “Кухарська сотня Приірпіння”, Ірпінь

Розкажіть друзям:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Сушка овочів для борщових наборів, заготівля сухофруктів.

Розпробувавши український борщ із сухих овочів, бійці чекають на нього з нетерпінням. В місті Ірпінь розпочинає свою роботу по організації процесу сушіння та фасування сухих борщів “Кухарська сотня Приірпіння”.

Сушити для борщового набору потрібно – капусту, буряк, моркву. Для сухофруктових наборів сушити – яблука, гарбуз. До цих наборів будуть додаватись родзинки та горіхи. Також бійцям потрібен мед, згущене молоко, крупи, чай, шоколад.

Ми всі робимо одну справу, тому разом ми сила. Разом допоможемо нашим захисникам України вистояти і перемогти тих, хто зазіхає на територіальну цілістність нашої країни.

Бажаючі долучитись до роботи, що проживають в населених пунктах – Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Коцюбинське, звертайтесь за телефоном до координатора Ігоря.

Контакти:
Ігор, тел. (093) 470-05-62
Сторінка групи в facebook – facebook.com/groups/764533640267017

Київська область

Залишити коментар